
Image Credits:Rafael Henrique/SOPA Images/LightRocket / Getty Images
کره جنوبی تصمیم در مورد انتقال دادههای نقشه گوگل را به تعویق انداخت
کره جنوبی بار دیگر تصمیم در مورد درخواست گوگل برای انتقال دادههای نقشه با دقت بالا به خارج از کشور را تا ۱۱ آگوست به تعویق انداخت. این سومین درخواست گوگل پس از سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۶ است.
۱۴۰۴/۰۲/۲۵
کره جنوبی تصمیمگیری در مورد درخواست گوگل برای انتقال دادههای نقشه با دقت بالا به سرورهای بینالمللی را تا ۱۱ آگوست به تعویق انداخت. این درخواست شامل استفاده از نقشه با مقیاس ۱:۵۰۰۰ و انتقال دادههای آن است. دلایل قبلی برای عدم موافقت شامل نیاز به مرکز داده در کره و تار کردن مکانهای حساس بود.
کره جنوبی بار دیگر تصمیمگیری در مورد درخواست گوگل برای انتقال دادههای نقشههای با دقت بالا درباره جغرافیای این کشور به سرورهای بینالمللی خود را به تعویق انداخته است.
سخنگوی وزارت زمین، زیرساخت و حملونقل کره جنوبی (South Korean Ministry of Land, Infrastructure and Transport) به تککراچ (TechCrunch) تایید کرد که گوگل در فوریه گذشته از موسسه ملی اطلاعات جغرافیایی کره جنوبی (Korean National Geographic Information Institute) درخواست کرده بود تا نقشه با مقیاس ۱:۵۰۰۰ (1:5,000 scale) را در اپلیکیشن خود در این کشور پیادهسازی کرده و دادههای آن را به سرورهای خارج از کشور منتقل کند.
به گفته این سخنگو، دولت قرار بود تا اواسط ماه مه در این باره تصمیمگیری کند، اما این مهلت اکنون تا ۱۱ آگوست به تعویق افتاده است، زیرا مذاکرات هنوز ادامه دارد.
بر اساس گزارشهای رسانهای، این سومین درخواست گوگل به کره جنوبی در این زمینه است که پس از درخواستهای قبلی در سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۶ مطرح شده است. غول فناوری در حال حاضر از نقشه با مقیاس ۱:۲۵۰۰۰ (1:25,000 scale) در این کشور استفاده میکند که شامل نقاط مورد علاقه و تصاویر ماهوارهای است. نقشه با دقت بالا با مقیاس ۱:۵۰۰۰ نمای دقیقتری ارائه میدهد که حتی شامل باریکترین خیابانها میشود.
هنگامی که مقامات کره جنوبی در سال ۲۰۱۶ درخواست گوگل را رد کردند، گفتند که تنها در صورتی موافقت خواهند کرد که شرکت فناوری آمریکایی یک مرکز داده (data center) در کره جنوبی راهاندازی کند. این کشور همچنین از گوگل خواسته بود مکانهای حساس مانند تأسیسات امنیت ملی را در نقشههای خود برای اهداف امنیتی تار کند.
گوگل هنوز نگفته است که آیا یک مرکز داده در کره جنوبی راهاندازی خواهد کرد یا خیر. این شرکت مجموعهای از مراکز داده در سراسر جهان، از جمله در کشورهای آسیایی مانند سنگاپور، تایوان، ژاپن، تایلند و مالزی را اداره میکند.
محدودیتهای داده توسط دولت بر عملکرد گوگل مپس (Google Maps) و اپل مپس (Apple Maps) در کره جنوبی تأثیر گذاشته است. خارجیها و گردشگران اغلب برای مسیریابی با گوگل مپس به دلیل اطلاعات محدود و زبانهای پشتیبانی شده با مشکل مواجه میشوند و اغلب مجبور به استفاده از اپلیکیشنهای محلی میشوند که بسیاری از زبانهای خارجی را پشتیبانی نمیکنند.
اپلیکیشنهای مسیریابی محلی مانند ناور مپس (Naver Maps)، تیمپس (TMaps) و کاکائو مپس (Kakao Maps) در بین کاربران محلی بسیار محبوب هستند. این اپلیکیشنها دادههای نقشه را با مقیاس ۱:۵۰۰۰ ارائه میدهند و بنابراین اطلاعات و جزئیات بسیار بیشتری دارند. ناور مپس که در سال ۲۰۰۲ راهاندازی شد، حدود ۲۷ میلیون کاربر فعال ماهانه (MAU) دارد، در حالی که کاکائو مپس و تیمپس به ترتیب حدود ۱۱ میلیون و ۲۴ میلیون کاربر فعال ماهانه دارند.
گوگل بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد.
منبع: تککرانچ