
Image Credits:Google
گوگل با اندروید ۱۶ ویژگیهای جدیدی را به برنامه محافظت پیشرفته خود اضافه میکند
گوگل در نمایشگاه اندروید، پیش از رویداد گوگل آی/او ۲۰۲۵، اعلام کرد که با عرضه اندروید ۱۶، ویژگیهای جدیدی را به برنامه محافظت پیشرفته خود اضافه میکند که برای حفاظت از چهرههای عمومی طراحی شده است.
۱۴۰۴/۰۲/۲۳
گوگل ویژگیهای امنیتی جدیدی شامل ثبت لاگهای رمزگذاریشده، حفاظت یواسبی، راهاندازی مجدد خودکار پس از ۷۲ ساعت قفل بودن، جلوگیری از اتصال به وایفای ناامن و تشخیص تماس کلاهبرداری را به برنامه محافظت پیشرفته خود برای چهرههای عمومی در اندروید ۱۶ اضافه میکند.
گوگل در نمایشگاه اندروید که پیش از رویداد گوگل آی/او ۲۰۲۵ برگزار شد، اعلام کرد که با عرضه اندروید ۱۶ (Android 16)، ویژگیهای جدیدی را به برنامه «محافظت پیشرفته» (Advanced Protection program) خود اضافه میکند. این برنامه برای محافظت از چهرههای عمومی مانند سیاستمداران و روزنامهنگاران در برابر تهدیدات دیجیتالی مختلف طراحی شده است.
ویژگیهای جدید شامل روشی نوین برای ذخیرهسازی «لاگهای دستگاه» (device logs) است که تنها توسط کاربر قابل دسترسی هستند. همچنین حفاظت در برابر تماسهای اسپم و ویژگی راهاندازی مجدد خودکار برای زمانی که دستگاه برای مدت مشخصی قفل شده است، به این برنامه اضافه میشوند. این ویژگیها با هدف افزودن لایهای امنیتی اضافی برای چهرههای عمومی و جلوگیری از به خطر افتادن دستگاههای آنها ارائه شدهاند.
با انتشار اندروید ۱۶، گوگل ویژگی ثبت نفوذ را برای تجزیه و تحلیل تهدیدات اضافه میکند. این ویژگی، لاگهای دستگاه شما را با «رمزگذاری سرتاسری» (end-to-end encryption) در فضای ابری ذخیره میکند. در صورت بروز شک و تردید در مورد به خطر افتادن دستگاه، این لاگها میتوانند برای انجام تحلیلها استفاده شوند.
این شرکت همچنین حفاظت «یواسبی» (USB) را اضافه میکند تا در حالی که دستگاه قفل است، تنها امکان شارژ از طریق اتصال یواسبی جدید فراهم شود.
گوگل اظهار داشت دستگاههایی که تحت پوشش برنامه محافظت پیشرفته هستند، در صورتی که دستگاه به مدت ۷۲ ساعت متوالی قفل بماند، به طور خودکار راهاندازی مجدد خواهند شد. وبسایت تککرانچ ماه گذشته گزارش داده بود که این ویژگی در بهروزرسانی سرویسهای گوگل پلی ذکر شده بود.
علاوه بر این، اگر محافظت پیشرفته را فعال کرده باشید، در اندروید ۱۶، سیستم از اتصال خودکار شما به شبکههای «وایفای» (Wi-Fi) ناامن جلوگیری میکند.
این برنامه همچنین قابلیتی را برای پردازش خصوصی مکالمات روی دستگاه به دست میآورد تا تلاش کند یک «تماس کلاهبرداری» (scam call) بالقوه را در تماس تلفنی جاری تشخیص دهد. این شرکت در اوایل سال جاری این ویژگی را برای گوشیهای «پیکسل» (Pixel) عرضه کرده بود.
منبع: تککرانچ